Clubhuis en bar

In het clubhuis kun je voor of na je wedstrijd of training gezellig iets eten of drinken. Leden van HSC Hermes kunnen ‘s avonds in het clubhuis met elkaar een hapje eten. De kantine en vergaderruimte in het clubhuis kunnen worden gereserveerd voor commissievergaderingen, trainingen/cursussen en andere club gerelateerde zaken.

De bar

De bar van HSC Hermes draait volledig op vrijwilligers. Onze vrijwillige barmanager Maurice Elema en  coördinator barplanning zorgen voor vaststelling en uitbreiding van het assortiment, de indeling van de vrijwilligers, professionele ondersteuning van de vrijwilligers en ondersteuning bij extra activiteiten. Al deze vrijwilligers zorgen voor het draaiend houden van de bar en de coördinator barvoorraad zorgt voor de inkoop en Horeca-hygiëne in de keuken en kantine.

Gezonde Sportkantine

In ons clubhuis hebben we aandacht voor een gezonde leefomgeving voor kinderen. We hebben daarom voldoende 'gezonde keuzes' in het assortiment. De gezonde keuzes zijn goed in het zicht en zijn aantrekkelijk geprijsd. Je kunt in het weekend altijd fruit op de balie vinden. Ook hebben we popcorn en gezonde broodjes in het assortiment. We frituren (zo min mogelijk) in vloeibaar vet.

Openingstijden

Het clubhuis en de bar zijn tijdens de speelperiodes doordeweeks, op trainingsdagen, en in de weekenden, op wedstrijddagen, geopend tot ongeveer 2 uur na de laatste activiteit. Het clubhuis en de bar zijn langer open als er nog extra activiteiten zijn.

Gebruik van het clubhuis

Voor commissievergaderingen en trainingen/cursussen kan gebruik worden gemaakt van een van de ruimten: de bestuurskamer en de kantine. Dit kan per e-mail worden aangevraagd bij de Bar Commissie.


 

Faciliteiten
Toiletten In de gang van het clubhuis en in de kleedkamers.
AED Is aanwezig in de gang van het clubhuis, tegenover de toiletten en tussen de bezemkast en doorgang naar de entreehal van het clubhuis.
Icepacks Zijn altijd te vinden in de vrieskast in de keuken en kunnen worden verkregen via trainers, coaches en op verzoek bij de barvrijwilligers.
EHBO-kist Wordt regelmatig gecontroleerd op nodige aanvulling en ligt te allen tijde onder de bar in de kantine. De kist is verkrijgbaar via trainers, coaches en op verzoek bij de barvrijwilligers.
Indeling clubhuis

U komt binnen via onze entreehal, hiermee houden we de temperatuur binnen en buiten gescheiden van elkaar. Zo houden we de energierekening onder controle en minimaliseren we onze impact op het milieu.

Het clubhuis is opgedeeld in 2 delen. Te beginnen met de kantine, die u aan de rechterkant vindt nadat u door onze entreehal bent binnengekomen, welke is omringd door een prachtig nieuw aangelegd terras met grote parasols en stevige picknicktafels. Binnen in onze kantine bevindt zich tevens ook onze nieuw aangeklede en uitgeruste bar.

Het andere deel van ons clubhuis is optimaal ingericht voor de voorbereidingen van de wedstrijden, trainingen en andere hockeyactiviteiten. Nadat u door onze entreehal bent binnengekomen en linksaf bent gegaan komt u in onze gang terecht, welke u toegang geeft tot de toiletten en de bestuurskamer en welke u uiteindelijk bij onze kleedkamers brengt. De ruim opgezette kleedkamers zijn voorzien van grote banken, kledinghaken, toiletten en douches.