Sponsormogelijkheden

Wij willen graag dat sponsoren zich thuis voelen bij HSC Hermes. Thuis voelen betekent voor ons dat de sponsor ziet en het gevoel heeft dat de sponsoring oplevert wat we samen bedacht hebben, zowel in bedrijfsdoelen als in ontwikkeling van HSC Hermes als club.

We bieden een ruime keuze aan standaard pakketten en elementen aangevuld met maatwerk waar nodig. Dat alles voor eerlijke en eenduidige tarieven, voor iedereen. Samen met onze sponsoren houden we de club financieel gezond.

Sponsorcommissie

Wij bieden professionele sponsorbegeleiding door een ervaren sponsorcommissie, duidelijke afspraken en maximale inzet om de sponsoring voor de sponsor én voor HSC Hermes te laten opleveren wat we gezamenlijk voor ogen hebben. Of dit nu is voor het verbeteren van imago, commerciële redenen of simpelweg omdat de sponsor HSC Hermes wilt steunen.

De financiële of dienstenbijdrage wordt op een verantwoorde en transparante wijze ingezet, voor de sport, de club of de leden. Jaarlijks streven we ernaar om inzicht in en helderheid over de bestedingen van de sponsorgelden/-bijdragen te geven.

Sponsorperiode

Om zinvol gebruik te maken van de bijdragen van sponsoren door HSC Hermes én van de sponsormogelijkheden door de sponsor, is er een met regelmaat terugkerende periode vastgesteld waarin een sponsorpakket minimaal moet worden afgenomen - met uitzondering van de Club van 100 (sponsormogelijkheid voor individuen), deze loopt tot het individu de overeenkomst opzegt.

Deze minimale periode stelt de sponsorcommissie van HSC Hermes in staat om haar sponsoren, buiten het vaste sponsorprogramma van HSC Hermes (exposure, netwerkmomenten, Business Club, enz.) op te leveren wat we samen voor ogen hadden bij het aangaan van de sponsorovereenkomst.

Sponsorperiode Startjaar Eindjaar
Actieve periode 2022 2025
Volgende periode 2025 2028
Navolgende periode 2028 2031

Het aangaan van een sponsorovereenkomst halverwege een lopende periode is mogelijk, maar dan zal de sponsorovereenkomst (minimaal) lopen tot het einde van de actieve sponsorperiode (=eindjaar).

Sponsorpakketten

De sponsorcommissie heeft op basis van ervaring en kennis uit de markt kritisch gekeken naar wensen en behoeften van sponsoren en dit gecombineerd met de wensen en behoeften van HSC Hermes. Met als resultaat een helder en transparant sponsorprogramma waarmee u de keuze heeft uit één van de volgende sponsorpakketten:

Sponsorpakketten Business (Duur: Zie sponsorperiode)
Sponsorpakket Exposure Sponsorbedrag
(per jaar, excl. materialen)
Hoofdsponsor
(1x)
1-2x banner boven doel, 3x boarding langs veld, logo op website, narrowcasting (volgt z.s.m.), automatische sponsor-uiting bij sub-events, nieuwsbrief exposure, social media exposure, Sponsorcard en toegang toek. Business club, PLUS (indien mogelijk) promotie op locatie / evt. sampling / verkoop op locatie / klanten-binding € 5.000,-
Platina
(2x)
2x boarding langs veld, 1x bord op dug-out, logo op website, narrowcasting (volgt z.s.m.), nieuwsbrief exposure, social media exposure, Sponsorcard en toegang toek. Business club € 2.500,-
Goud
(4x)
2x boarding langs veld, logo op website, narrowcasting (volgt z.s.m.), nieuwsbrief exposure, Sponsorcard en toegang toek. Business club € 1.000,-
Zilver
(9x)
1x boarding langs veld, logo op website, narrowcasting (volgt z.s.m.), Sponsorcard en toegang toek. Business club € 500,-
Brons
logo op website, narrowcasting (volgt z.s.m.), Sponsorcard en toegang toek. Business club € 250,-

Sponsorpakketten Individuen | Club van 100 (Duur: Tot opzegging)
Sponsorpakket Exposure Sponsorbedrag
(per jaar, excl. materialen)
Club van 100
Naamsvermelding Club van 100 bord
+ toegang toek. Business club
€ 100,-

Sponsorpakketten Kleding (Duur: Zie sponsorperiode)
Sponsorpakket Exposure Sponsorbedrag
(per jaar, excl. materialen)
Shirtsponsor
(1x)
Op borst tenue (i.c.m. HockeyDirect.nl) & op rug trainingspakken H1 & D1;
+ logo op website, narrowcasting (volgt z.s.m.), Sponsorcard/ toegang toek. Business club
€ 2.500,-
Trainingspakken overige teams
Trainingspakken: Jeugd- & (resterende) seniorenteams
(OSAKA ONLY !!)
Op rug trainingspakken desbetreffende team(-s);
+ toegang toek. Business club
Geen directe sponsorbijdrage/-afdracht aan HSC Hermes. Maar wel verplichte afname van OSAKA trainingspakken en drukwerk via HockeyDirect.nl. Andere kanalen en merken zijn niet toegestaan - in verband met afspraken tussen HSC Hermes en kledingleverancier.
Overige items
Kratten & bidons alle teams
(1x)
Op kratten en bijbehorende bidons;
+ toegang toek. Business club
Aanschaf materialen verplicht in overleg met sponsorcommissie HSC Hermes óf sponsoring ter waarde van de aanschaf van kratten & bidons plus bedrukking

De uitgaven van de sponsorinkomsten zijn altijd in lijn met het verenigingsbeleid.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om te sponsoren bij HSC Hermes? De sponsorcommissie is te bereiken het contactformulier op deze website of direct per mail via onderstaande knop.