mei
19

Coronamaatregelen tijdens trainingen en interne competitie

Nieuws

Wat is belangrijk voor u(w kind) als sporter?

Blijf thuis bij verkoudheid of griep

Volgens algemene richtlijnen van RIVM: blijf thuis als u(w kind) verkouden of grieperig bent (is) en al zeker als iemand in het huishouden symptomen van het Coronavirus vertoont.

!!! Aan-/afmelden verplicht !!!

Tijdige opgave van aanwezigheid is verplicht* voor deelname aan de training en interne competitie!
Laat vóór 20:00 uur de dag voorafgaand aan de training weten of u(w kind) wel of niet deelneemt aan de training of de interne competitie. Dit doet u gemakkelijk via de LISA app op uw mobiel voor de trainingen en bij de coach voor de interne competitie.

*LET OP! Zonder aanmelding mag niet worden deelgenomen!

Kom enkel als er training of interne competitie is voor u(w kind)

Kom enkel naar de sportlocatie wanneer er voor u(w kind) een hockeytraining wedstrijd voor de interne competitie gepland staat volgens het schema op de website van HSC Hermes.

Trainingsschema HSC Hermes

Kom zelf én op eigen gelegenheid

Reis bij voorkeur alleen én op eigen gelegenheid (met eigen vervoer).
Breng en haal alleen kinderen uit uw eigen huishouden.

LET OP! Gemotoriseerde voertuigen zijn niet toegestaan op Sportpark De Linie. En er wordt enkel gebruik gemaakt van het loophek (kleine poort) van het toegangshek van Sportpark De Linie.

Maximaal 5 minuten voor aanvang aanwezig

Zorg ervoor dat u(w kind) maximaal 5 minuten voor aanvang van de training of wedstrijd voor de interne competitie aanwezig bent (is) en niet eerder. Verlaat tevens direct na de sportactiviteit de sportlocatie.

Kom in sportkleding

Het clubhuis blijft voorlopig gesloten en zo dus ook kleedkamers en douches. Zorg er dus voor dat u(w kind) in sportkleding naar de locatie komt.
!!!Zorg dat u(w kind) zowel een licht als een donker shirt mee heeft. De hesjes van de club worden wel gebruikt, maar wij geven er de voorkeur aan om uw eigen spullen te gebruiken.

Volg aanwijzigen altijd op

Volg altijd de aanwijzigingen op van de organisatie (trainers en overige "Corona-verantwoordelijken" van HSC Hermes en de Rugby Club Den Helder).

Houd te allen tijde 1,5 meter afstand

Bent u/Is uw kind 13 jaar of ouder? Houd dan te allen tijde 1,5 meter afstand. Alleen tijdens de training of wedstrijd voor de interne competitie hoeft er door mensen, die jonger zijn dan 27 jaar, geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Vanaf 27 jaar geldt ook de 1,5-meter-regel tijdens trainingen.

Daarnaast dient iedereen verplicht de handen te desinfecteren bij het betreden en verlaten van het Sportpark De Linie en/of het clubhuis.

Gebruik eigen materialen

Gebruik zoveel mogelijk uw (kind zijn/haar) eigen materialen. Reinig (toch gedeelde) materialen direct na gebruik. De (trainings)materialen van de club worden ook dagelijks gedesinfecteerd.

Neem gevulde bidon en extra shirt mee

Neem/Geef een eigen gevulde bidon mee en zorg dat u(w kind) een licht én een donker shirt mee heeft.

Wat is belangrijk voor u als ouder?

Naast bovengenoemde punten zijn er voor de ouders nog een aantal extra punten belangrijk.

Geen toegang tot sportlocatie

Als ouder/verzorger/begeleider heeft u geen toegang tot de sportlocatie.

De enige uitzondering hierop zijn ouders/verzorgers/begeleiders van Hummeltjes en Mixed F1, waarvan slechts 1 ouder, verzorger of begeleider het eigen kind naar en van het veld van HSC Hermes mag begeleiden, met inachtneming van de Algemene veiligheids- en hygiëneregels. Diegene dient de tijd op de sportlocatie tot een minimum te beperken!

Haal uw kind direct (op tijd!) op

Haal direct na de activiteit uw kind op. Zorg ervoor dat dit moment zo kort mogelijk is. Wees dus op tijd en wacht in/op uw vervoer, volgens de Algemene veiligheids- en hygiëneregels, op de parkeerplaats (en niet op de sportlocatie).

Het bestuur van HSC Hermes vraagt sporters, ouders, begeleiders, trainers en vrijwilligers om bij het naleven van alle adviezen en regels hun (sociale) verantwoordelijkheid te nemen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur HSC Hermes