sep
15

Nieuwe tenues HSC Hermes laten langer op zich wachten

Al tijdens het vorige seizoen is de zoektocht gestart naar een nieuwe leverancier voor mooie vernieuwde clubkleding van HSC Hermes. Gedurende de zomerperiode zijn er flinke stappen gezet, is er in ieder geval een potentiële leverancier gevonden en is constructief gewerkt aan een degelijke samenwerkingsvorm.
Na ruim een half jaar zoeken, gesprekken voeren en uiteindelijk het digitaal beoordelen van enkele nieuwe designs - van onder andere het tenue (zoals ook aan u getoond tijdens de heropening van ons vernieuwde clubhuis), trainingspakken en andere clubkleding - zijn we op het punt aangekomen de fysieke samples van de nieuwe kledingstukken te beoordelen en naderde het moment van een definitieve nieuwe overeenkomst.
Jammergenoeg gooit ook hier Corona roet in het eten en is het proces vertraagd. Door het opduiken van Corona in de fabriek is de fabriek gesloten en was er lange tijd enkel hoop maar geen uitzicht op een concrete datum voor heropening. Tegelijkertijd stapelden de orders zich op en tot op heden is de fabriek nog niet heropend. U kunt zich voorstellen dat hier een enorme achterstand door is ontstaan en de aangevraagde samples voorlopig nog niet op de deurmat van ons vernieuwde clubhuis zullen vallen en die definitieve nieuwe overeenkomst nog even terug de kast in gaat.

Ik heb nieuwe clubkleding/een nieuwe tenue nodig! Wat nu?

Er wordt op dit moment gezocht naar een oplossing voor de situatie. In deze kwestie van overmacht, is het de insteek van het bestuur van HSC Hermes om de situatie gezamenlijk met de potentiële nieuwe partners op te lossen. Zodra hierover meer te nieuws is ontvangt u een update van het bestuur van HSC Hermes.
Omdat het nieuwe seizoen inmiddels is begonnen kunt u gebruik blijven maken van het huidige tenue van HSC Hermes. Mocht u aan vervanging toe zijn dan kunt u deze verkrijgen bij Sport2000 Bart Langedijk in Den Helder.

Verwachtte planning

Ondanks dat alles-op-alles is gezet om tijdig de nieuwe clubkleding beschikbaar te hebben bleek dit niet mogelijk. Dit geeft maar aan hoe moeilijk het is - zeker wereldwijd nog steeds strijdende met Corona - een verwachting en een planning af te geven. Er is nog geen uitzicht op heropening van de fabriek en de enige verwachting die we op dit moment kunnen delen is dat we spoedig, al dan niet uiterlijk aan het begin van de winterstop (=december) maar vóór het einde van het jaar met nieuwe concrete informatie en een nieuwe datum kunnen en zullen komen.
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws?