Seniorenhockey

Bij HSC Hermes is plek voor ieder type hockeyer. Of je nu voor het eerst kennis maakt met het spelletje of je een aanstormend talent bent met potentie voor een top team, iedereen is bij ons van harte welkom.

Senioren

In deze groeiende groep leden vinden we onze vlaggenschepen: Heren 1 en Dames 1. Beiden teams met een bewezen hockeyachtergrond en, vaak tijdens de studie opgedane, ervaring bij verschillende andere clubs in het land. Deze vlaggenschip teams proberen met hun wedstrijden op zondag de hockeysport in Den Helder weer op de kaart te zetten. Als sinds het seizoen 2018-2019 zijn de teams bezig met een flinke opmars in de provinciale competitie. Zowel op basis van hun prestatie in de competitie als hun ervaring met gezelligheid en de zogeheten 'derde helft' nemen deze teams de club aan de hand mee in de verwachte groei van de komende jaren.

We maken bij de senioren onderscheid in verschillende leeftijdsgroepen, waaronder Dames/Heren (Jong) teams (tot ca. 40 jaar), Veteranen (dames en heren vanaf 40 jaar) en Trimmers (vaak ouders van jeugdleden of mensen die niet veel tijd hebben).

Bij interesse bent u van harte welkom om een keertje mee te komen trainen, neem dan contact met ons op.


Trimhockey

Geen of weinig hockey ervaring? Geen tijd om echt competitie te spelen? Een blessure waardoor u niet meer fanatiek kunt meespelen?

Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor mensen die op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven, zowel voor ervaren als niet ervaren hockeyers. Een keer in de week trainen we samen techniek, tactiek, conditie en sluiten altijd af met een wedstrijdje.

Heeft u niet alleen interesse maar bent u voldoende overtuigd en gaat u liever meteen over tot volledige aanmelding, dan kunt u uw gegevens doorgeven via ons aanmeldformulier.